TWINS THAT TRAVEL – SYDNEY HIGHLIGHTS


Graag willen we jullie in onze nieuwe TWINSSTORY meenemen in ons Aussie avontuur en delen we met jullie de leukste Sydney tips. En ja, écht binnenkort volgt onze eerste twins vlog, want beeld zegt nog meer!! Ready?!

Gá voor ultiem shoppen naar de Pittstreet, dit is het shopping walhalla, hier kan je alles kopen wat je maar wilt op fashion gebied en natuurlijk kan je daar je ECHTE AUSSIE UGGS heel voordelig scoren (ok die hebben wij ook gekocht 😇😇) De Oxford street, die is alleen al leuk voor windowshopping allemaal leuke kleine boetiekjes en je hebt een groot winkelcentrum met de Zara, Topshop en ga zo maar door!

Voor het strand moet je echt naar Bondi beach en bezoek dan ook de Hallstreet. Je vindt hier de leukste tentjes om te eten of voor je coffee to go!! We loved the hotspots Cali Press & Bondi Wholefoods deze pareltjes vind je in de Hallstreet en verderop op bij Bondi Beach!! Onze blog over onze top FiVE lunch- en coffee hotspots in Sydney volgt soon!

Doe ook zeker een dagje Manly Beach, dit is heel makkelijk te doen met de ferry vanaf Curcular Quay. En met die heerlijke Aussie zon zorg dat je als eerste een plekje buiten bemachtigt 😉 Ook de leukste lunch hotspot aan Manly Beach delen we later nog met jullie!!

Ons favo park is HYDE Park met de prachtige St Mary Cathedral… Vergeet deze culturele must see niet en niet te vergeten the Sydney Library.. Vinden wij altijd magisch en er is goede WiFi te vinden!! Natuurlijk het Opera House, de Sydney Bridge & Darling Harbour allemaal te cool om te bezoeken maar well known off course.

De wijk Surry Hills (beetje Notting Hill gevoel) vonden wij een hele leuke wijk en ons hotelletje stond in de wijk Kings Cross. Vooral in Surry Hills vind je allemaal schattige kleine boetiekjes en deze wijk is erg in opkomst, want je vindt er allemaal nieuwe coole koffietentjes en bars. Oh ja don’t forget, al deze coole koffietentjes in de gehele stad zijn uiterlijk om 16 uur dicht dus ga niet te laat die kant op.. Chinatown is ook zeker een bezoekje waard en het lekkerste Fruit Nut Bread is te vinden bij Chambers Fine Coffee (helemaal onze smaak:)) Bananabread is op elke hoek te koop dus als dat brood je favo is, eat your heart out!

Én koop vooral een OPAL card hiermee kan je ieder OV betalen (werkt net als je OV chip) en zelfs de Ferry betaal je ermee naar o.a Manly beach. Heel easy, zelfs voor ons als chaos twinnies;)

Mogen we alsjeblieft weer mee als jullie gaan;) Deel in ieder geval alle leuke stories met ons in de comments! Sydney is echt te tof dus sparen en go for it! En ook al is die jetlag best heavy, every minute Sydney is worth it! Enjoy your ride!

Soon you will read more of our twinsstories..

Liefs xoxo