Travel

Sydney style

Graag willen we jullie in onze new TWINSSTORY meenemen in ons Aussie avontuur. Ready?! 

Ga voor ultiem shoppen naar de Pittstreet dit is het walhalla zoals we dat allemaal kennen en hier kan je alles kopen wat je maar wil op fashion gebied en natuurlijk ook je ECHTE AUSSIE UGGS (ok die hebben wij ook gekocht 😇😇)

Als je het niet erg vindt om te lopen volg de Oxford street die is alleen al leuk voor windowshopping van alle leuke kleine boetiekjes en je hebt een groot winkelcentrum met de Zara, Topshop en ga zo maar door!

Voor het strand moet je naar Bondi beach en bezoek dan de Hallstreet. Je vindt hier de leukste tentjes om te eten of voor je coffee to go!! We loved the hotspots Cali Press & Bondi Wholefoods deze pareltjes vind je in de Hallstreet en verderop op Bondi Beach!! Zeker nog een blogje waardig with onze pica’s! 

Doe ook zeker een dagje Manly Beach, dit is heel makkelijk te doen met de ferry vanaf Curcular Quay. En met die heerlijke Aussie zon zorg dat je als eerste een plekje buiten bemachtigt 😉 

De leukste lunch hotspot aan Manly Beach delen we later nog met jullie!!

Onze favo park is HYDE Park met de prachtige St Mary Cathedral… Vergeet deze culturele must see niet en niet te vergeten the Sydney Library.. Vinden wij altijd magisch✨ en goede WiFi te vinden!!

Natuurlijk het Opera House, de Sydney Bridge & Darling Harbour allemaal te cool om te bezoeken maar well known off course.

De wijk Surry Hills vonden wij een hele leuke wijk en ons hotelletje stond in de wijk Kings Cross. Vooral in Surry Hills vind je allemaal schattige kleine boetiekjes en erg in opkomst, want allemaal nieuwe coole koffietentjes en bars te vinden. Oh ja don’t forget, al deze coole koffietentjes in de gehele stad zijn uiterlijk om 16 uur dicht dus ga niet te laat die kant op..

Chinatown is ook zeker een bezoekje waard en het lekkerste Fruit Nut Bread is te vinden bij Chambers vonden wij dan😋 En Bananabread is op elke hoek te koop dus als dat brood je favo is, eat your heart out!

Én koop vooral een OPAL card hiermee kan je ieder OV betalen (werkt net als je OV chip) en zelfs de Ferry betaal je ermee naar o.a Manly beach. Heel easy zelfs voor ons als chaos twinnies;)

Mogen we alsjeblieft weer mee als jullie gaan;) Deel in ieder geval alle leuke stories met ons in de comments! Sydney is echt te tof dus sparen en go for it! En ook al is die jetlag best heavy, every minute Sydney is worth it! 

Enjoy your ride! Soon you will read more of our twinsstories..

Liefs xoxo