HANDBAGAGE – WHAT TO BRING..


INPAKKEN VOOR EEN CITYTRIP – HANDBAGAGE

Wij twins komen net terug van een paar dagen Milaan en gaan binnenkort naar Rome voor een citytrip! Dus tips voor een leuk en schattig bed & breakfast plekje leave a comment 🙂

Maar wat neem je mee en helemaal als je met enkel handbagage reist! Voor ons blijft het meenemen van enkel zo’n rolkoffertje een grote uitdaging dus als het mogelijk is nemen wij ook wel graag onze grote reiskoffer mee! Maar voor een vierdaagse trip moet handbagage lukken toch?! Wat nemen wij twins mee in zo’n rolkoffertje..

Zorg dat je kleding meeneemt waar je verschillende setjes mee kunt maken. Kleding die je mee ‘moet’ nemen. Gympen om die kilometers te kunnen lopen, een paar hakken omdat je wel uit eten wilt gaan met dat jurkje en stunning bent op die hakken, een paar slippertjes en korte boots die je overal onder kunt dragen ook met blote benen. Zorg dat je een jeansshort meeneemt en een vrouwelijk rokje. Neem twee shirtjes en twee hemdjes mee die je kan combineren op een broek en rokje en zorg voor een trui en een jasje/colbertje om je look wat ‘warmer’ te maken maar ook weer meer ‘dressed’ te maken. En tevens die partyjurk waarmee je op een dancenight met die hakken kan gaan shinen.

Houd de kleuren rustig/basis en kies voor één van de tops voor een print of kleur. Die kleurige top is lastig om nogmaals te dragen, want dat voelt als dezelfde set. Dit gevoel voorkom je met een goede basic tee en een ander onderstuk. Doe in het vliegtuig een lange broek aan met een warme trui en hemdje eronder. Zo heb je ook nog een lange broek mee, en hoeven die trui en dat hemdje niet in je koffer. Trek je gympen aan met lekkere sokken, want in het vliegtuig is het koud. Dat is voor ons een must als eeuwige koukleumpjes met die freezing airco’s.

Voor vier dagen moeten twee bikini’s genoeg zijn en een badpak die kan je ook nog dragen als top overdag! En een lekker sweatshirt om in te slapen of in rond te lopen als je wakker wordt 🙂 Dan last but not least die toilettas en sieraden. Wij nemen altijd twee (toilet)tasjes mee, die zijn dan niet zo groot en zo kan je het verdelen en is het makkelijker om in je koffertje te krijgen. En föhns zijn tegenwoordig in elke hotelkamer te vinden dus zorg dan enkel voor een stijl- krultang (2 in 1). Ook kunnen wij niet zonder onze mini droogshampoo, dan ga je vier dagen wel redden. Neem je makup essentials mee in het andere kleine (toilet)tasje en stop die in je handtas. Zorg voor één paar lange oorbellen om bij je jurkje of juist stoere shirt te combineren en wat losse zilveren en gouden ringetjes om af te kunnen wisselen.. en een horloge dit is namelijk de eyecatcher om je outfit mee af te maken!!

Vergeet dus niet een medium handtas mee te nemen voor je phone, paspoort, pinpas, zonnebril, zonnebrand, geld, eventuele andere essentials die je altijd mee kan nemen. Die kan je ook meenemen wanneer je de stad gaat ontdekken. En 1 extra clutch voor die dancenight.

En beste tip ever rol al je kleding op, want dan kan je je nieuwe aanwinsten ook mee terug nemen 😉 en zorg dat je je sokken in je schoenen doet dit scheelt ook zoveel ruimte in je koffertje.

A lot of info, maar hopelijk voldoende om je koffer snel te pakken maar ook te pakken met kledingsetjes waar je blij van wordt!!

En vergeet niet te genieten he! Enjoy your citytrip!

Liefs xoxo💕💕