OUR FAVORITE FIVE COFFEE & LUNCH HOTSPOTS IN SYDNEY


Twins going Aussie..

Het is voor ons altijd een sport om weer nieuwe leuke vegan & vega hotspots te ontdekken die je niet terug kunt vinden in de lonely planet, maar waar je echt steeds terug wilt komen.. Van die pareltjes.. Die we echt met jullie willen en gewoon moeten delen!! En ga echt lopend door een stad, want dan kom je de mooiste en leukste pareltjes tegen. Hieronder five van onze favorites als het gaat om een leuke coffee- en/of lunchhotspot en ze zijn allemaal in andere delen van Sydney te vinden dus zo cross je de hele stad door en onderweg kom je zoveel meer aussie pareltjes tegen.. En voeg in de comments gerust jullie favorites toe, want voor ons dan ook weer een ‘goed excuus’ om terug te gaan!! 😇😇

CALI PRESS – BONDI BEACH & SURRY HILLS
Voor de falafel sandwich zou je een extra ommetje maken een heel relaxt cozy tentje met gezonde lunch maar ook heerlijke (ice) coffee.

DARE – THE ROCKS
Als je van plan bent om de Sydney Harbour Bridge over te gaan, doe dan eerst een korte stop hier voor een heerlijke latte met een plak bananabread.. Ook zijn de smoothies heerlijk vers dus zeker een aanrader!

BARE NAKED BOWLS – MANLY BEACH
Een klein pareltje in de buurt van Manly Beach maar zeker voor de healthy kleurrijke bowls de moeite waard om te bezoeken. En je kan heerlijk buiten lunchen en genieten van alle mooie mensen om je heen..

BONDI WHOLEFOODS – CENTRAL STATION & BONDI BEACH
Dit is qua keuze in gezonde producten het walhalla.. En een paar straatjes vanaf BONDI Beach zit de mooiste locatie.. En zelfs verkopen ze healthy producten in hun store op locatie, maar ook online. Aanrader is de breakfastbowl met glutenfree muesli en het famous paleo bread.

CHAMBERS FINE COFFEE – CHINA TOWN
Voor de macademia latte en het rozijnen noten brood moet je hier echt zijn! Midden in China Town zit dit pareltje..En coffee on the go is ook zeker een optie zodat je de hele dag hebt om dit deel van Sydney te verkennen.

We hopen dat we jullie nog enthousiaster hebben gemaakt.. Wij hebben in ieder geval een aussie crush🌟🌟

Love xoxo,
Es & Mar