VEGAN HOTSPOT IN AMSTERDAM


Meet ‘the MEETS‘!!

Een paar weken geleden kwamen we hier per toeval met een vriendinnetje terecht. Nou the best choice ever! Het is een heel schattig cozy eettentje met zoveel vega en vegan keuze.. Een walhalla voor ons als vegetarische twins! En zo’n leuke meid die daar deze hotspot draait! Na heerlijk genoten te hebben van vegan food zaten we nog gezellig onder het genot van een gembertheetje met haar te kletsen. Ze werd enthousiast over onze fashionblog en kwam met een super spontaan idee! En spontane acties daar houden wij van👭 Ze waren bezig met het introduceren van een blauwe latte.. Dat lees je goed ☺️ echt smurf blauw💙 en of wij deze blauwe latte wilden komen proberen binnenkort als ie op de kaart komt..

Natuurlijk!! Dus afgelopen zaterdag zaten we opnieuw heerlijk in the MEETS met onze blue lattes.. Nou vanaf nu door ons gedoopt tot de BLUE HEALTHY HEAVEN.. Zo ontzettend blauw, lekker en healthy! Het is een drankje met veel anti-oxidanten gemaakt van blue majik en kokosmelk.. Echt een magisch drankje🌟💙

Dus ga je voor vriendelijke bediening, heerlijk, gezond en betaalbaar eten dan is this the spot to be!! En natuurlijk voor this BLUE BEAUTY ga je langs bij ‘the MEETS’ aan het Cornelis Troostplein in de Pijp.

xoxo bySiss