THE WORKOUT FOR YOUR SKIN


Zoals jullie wellicht inmiddels weten zijn we Friese twins en woont onze familie bijna allemaal nog in Friesland. We gaan dan ook regelmatig terug naar ‘huis’ voor familytime. Maar natuurlijk komen onze papa en mama of broer met gezin ons regelmatig opzoeken in Amsterdam voor een weekendje weg in eigen land.

Zo zit ook ondernemerschap in onze family. Onze opa & oma hadden eigen bedrijven en ook ons nichtje Rodina is eigen baas van haar schoonheidssalon. Zij runt haar mooie salon in hartje Sneek (Snits), De Ontspannerij. En heel leuk, want wij zijn door haar uitgenodigd om een nieuwe gezichtsbehandeling uit te proberen. Omdat we altijd bezig zijn met lifestyle en we onze stories hierover met jullie delen is dit  natuurlijk een leuke new one! Dé nieuwe behandeling waarvan je huidje weer gaat stralen en ook nog eens helpt tegen huidveroudering. De Transformage massage. Daar hoefden we natuurlijk niet lang over na te denken YES YES YES!!

We moeten namelijk tegenwoordig zoveel, maar willen ook overal bij zijn. Een druk bestaan en daarom is het zo belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Qua lifestyle staat sporten en gezond leven bij ons al wel voorop en ook zo belangrijk voor je huid. Rodina vertelde ons tijdens de ‘intake’ dat door het vele sporten je collageen aanmaak vermindert, je huid hierdoor meer verslapt en je huid dus zeker wel wat ‘opvulling’ kan gebruiken, zonder direct Botox te moeten gebruiken;) Dit is dus dé alternatieve behandeling ervoor!

Je kunt Transformage zien als een workout voor de huid. Waar je met sporten je lichaamsspieren traint, train je met Transformage je gezichtspieren. De behandeling bestaat uit 3 onderdelen; Manuele lymfedrainage, Deep Tissue Pressuur en Cupping. Het klinkt behoorlijk heftig, het is ook niet voor niks een workout voor je gezicht, maar het is heel goed te doen! En Rodina is gewoon goed in wat ze doet en luistert ook echt naar haar klanten.

En serieus de behandeling duurt misschien eventjes, maar na afloop heeft je gezicht de perfect natural glow weer terug! En girls dat willen we toch allemaal! Een behandeling kost 79 euro en tevens is er een mogelijkheid voor het doen van een kuur. Hier vinden jullie een linkje naar  De Ontspannerij voor meer informatie over de behandeling: www.ontspannerij.nl.

Dus boek een weekendje weg in eigen land in een super leuke bed & breakfast in Snits en ga voor zo’n workout voor je skin langs bij De Ontspannerij.

We horen natuurlijk graag jullie ervaringen. Just leave a comment..

Liefs Es & Mar