OUR PERFECT WINTER SATURDAY IN AMSTERDAM


Toen wij verhuisden naar Amsterdam moesten we natuurlijk wel even wennen, maar het voelde wel direct als thuis. We vinden het daarom dan ook erg leuk om ons perfect winter Saturday in Amsterdam met jullie te delen in deze nieuwe TWINSSTORY.

Zaterdagochtend begint bij ons met een heerlijk sportuurtje. Lekker vroeg doen wij onze workout in de gym of het is lekker bootcampen in het Amsterdamse bos.

Daarna snel (voor ons dan:)) douchen, een leuke outfit aan om daarna op onze scooter de city in te gaan. Dat stadsritje op de scooter op onze vrije dag is echt al ultiem genieten. En dan rijden we naar een leuke healthy lunchspot. Een eerdere blog ging al over Corner Bakery, maar op zo’n zaterdag vinden we het ook heel leuk om naar Beter&Leuk te gaan of een hapje te eten bij STEK of Bar Botanique. Al deze hotspots zijn in Amsterdam Oost te vinden!

Na een heerlijke lunch gaan we door naar de Albert Cuyp om een beetje te shoppen, mooie bloemen of heerlijke verse noten te halen en gewoon lekker te slenteren door de Pijp. Om daarna nog een koffietje te doen bij Coffee & Coconuts. Ook daar kan je trouwens heerlijk lunchen! En zo’n fantastische locatie. Linkjes delen we hieronder 🙂

Daarna wordt het tijd om over een hapje eten na te denken! Daar zijn we snel uit, want we gaan voor de bospeen soep van SLA en don’t forget het pompoennotenbrood. The perfect combi na zo’n heerlijk stadsdagje in dit winterse weer. En daarna om het af te leren nog even voor een warme choco langs het Museumplein. Want die sfeer en die ijsbaan dat is de magische afsluiter van onze zaterdag.

Moeten we wel zeggen dat het dan zo nog kan gebeuren dat we dansjes gaan doen, maar waar we dan terecht komen is echt afhankelijk waar we zin in hebben en wat voor feestjes er zijn.

Hoop dat jullie snel een leuk dagje Amsterdam gaan doen en voor meer tips of vragen let us know?!

Liefs xoxo

www.beterenleuk.nl

www.stek-amsterdam.com

www.barbotanique.nl

www.coffeeandcoconuts.com

www.ilovesla.com