PART II: WELKE VRAGEN KRIJGEN WIJ ALS TWEELING ALTIJD TE HOREN..


Lieve lezers!

Zoals beloofd, en na zoveel reacties op part I, natuurlijk part II.. Enjoy reading!! En welke vragen hebben jullie nog meer aan twins, aan ons dus ๐Ÿ™‚ Stel ze gerust, wie weet komt er dan nog een part III.

VOELEN JULLIE ELKAAR AAN?
Hihi telepathie. We zijn twee nuchtere Friese twins en we hoeven niets tegen elkaar te zeggen om te weten wat we bedoelen. En als er iets is gebeurt dan is er bij de ander ook iets aan de hand. Zo zaten we vast met onze sjaal op hetzelfde moment maar in een andere stad. Echt hoe dan. Maar is dat telepathie?! De onzichtbare band die er altijd is, misschien wel eigenlijk. En ook als we ons even niet zo happy voelen dan is de eerste die dit aanvoelt wel je twinsiss. En ja 1 twinsiss ziek , dan was de ander dat ook. Maar we kunnen elkaar ook aangestoken hebben ๐Ÿ˜‰ en het is gezelliger om samen met griep thuis te zitten dan alleen.

HEBBEN JULLIE OOIT MISBRUIK GEMAAKT OMDAT JULLIE ZOVEEL OP ELKAAR LIJKEN?
Gevaarlijke vraag dit. Of misschien wel het antwoord.. Dit laten we maar in het midden. Flauw he?! Wat we alleen wel jammer vonden is dat we in hetzelfde goed waren (en nog steeds zijn) en weinig aanleg hebben als het gaat om exacte vakken. Dus toetsen van elkaar maken maakte niet dat we de wiskunde toetsen wel haalden. Maar verwisselen in de klas zonder dat onze meester of juf het zag was ook best handig zo af en toe. Dus genoeg gekkigheid uitgehaald eigenlijk.. Good memories!

EN ZIJN JULLIE OOK QUA INNERLIJK HETZELFDE?
Als je onze ouders, broer en friends zou vragen zouden zij zeggen het zijn echt identieke twins ook qua innerlijk. En wij zeggen dan in koor we lijken helemaal niet op elkaar!!

DROEGEN JULLIE DEZELFDE KLEDING?
Ja! Nou eigenlijk deed onze mama dat heel goed we droegen dezelfde kleding ook omdat we al snel wisten wat we aan wilden trekken en dezelfde smaak hebben, maar altijd in een andere kleur. Mar in het roze๐Ÿ’•en Es in het blauw๐Ÿ’™.

VALLEN JULLIE OP DEZELFDE BOYS?
Hahahaha nog steeds te leuk deze vraag. En het antwoord is ja en nee. Verwarrend he.. Maar denk qua type vallen we op dezelfde jongens. Maar Es valt vaak meer op de donkere haren en donkere ogen en Mar op de blonde variant. En guys, humor en oprecht zijn, zijn wel echt eigenschappen die bij ons passen๐Ÿ˜‰

We zijn heel benieuwd naar jullie reacties en vragen ๐Ÿ™‚ Op naar Part III..

Liefs xoxo๐Ÿ’™