Een week leven als vegetariër doe jij mee?


Voor ons is een leventje zonder vlees al heel gewoon eigenlijk. Wij, twinnies zijn al meer dan 10 jaar vegetariër 🐷🐮🐥. En daarom vinden wij het erg leuk om te merken dat er meer aandacht voor vegetarisch eten is. Zo komt er namelijk ook steeds meer vega keus op de menukaart! In het begin was het namelijk best wel moeilijk om lekker uit eten te gaan, want er was eigenlijk altijd maar één vegagerecht op de menukaart te vinden, namelijk iets met ‘geitenkaas’. Serieus wij kunnen geen geitenkaas meer zien 🙈 dus wij zijn wel heel blij met deze week;) en met zoveel meer keus als het gaat om écht heerlijke vega recepten, die je niet kan weerstaan! Dus doen jullie deze week mee?! Just try it!

Onze vega hotspots en leuke easy vega receptjes delen we graag met jullie. Let us know dan schrijven we hierover natuurlijk een leuke nieuwe twinsstory!

Maar alvast één vega hotspot die we direct wel met jullie moeten delen. We kunnen het natuurlijk niet laten 🙂 Ga eens langs SLA. Momenteel zit SLA al op meerdere locaties in Amsterdam, maar tegenwoordig ook al in Utrecht. SLA is een walhalla wanneer je heerlijk vega wil eten. Bij SLA kan je ook nog eens alle mogelijke salades zelf samenstellen. Easy does it! Zelf zijn we stiekem fan van de vegetarische pompoensoep en deze kan je als maaltijdsoep bestellen, zodat de soep ook nog eens heerlijk voedzaam is! Nomnom;)

Liefs xoxo Esme & Mardy