TWINS LOVE TEDDY


These twins love Teddy. In onze fashionwereld kunnen wij en ‘Teddy’ niet zonder elkaar. En dan bedoelen we die heerlijke Teddy coat en/of trui, in de kleur ‘bruintje beer’. Wij worden hier heel blij van!! De items zijn, én heerlijk warm (meet koukleumpje 1 en 2), ze hebben een hoog knuffelgehalte en off course you look stunning!

Jouw autumn garderobe kan dus niet zonder zo’n Teddy jas en/of trui. Natuurlijk verklappen we jullie dan ook waar wij die van ons gescoord hebben. De heerlijke trui is van ZARA en koop ‘m lekker ruim zodat je er echt in weg kan kruipen. En de Teddy coat is van ZARA KIDS. Dat is nog eens een voordeel als je klein maar fijn bent, en het scheelt in prijs. Thank us later voor deze tip.

En Twins love Teddy’s, want wij zijn dus van die girls die bij zo’n grijpautomaat op de kermis blijven staan totdat we dus echt zo’n grote Teddy hebben gewonnen. Ook al had je die allang kunnen kopen voor het bedrag wat er in die automaat is gegooid. We houden gewoon van knuffelen. Dus toch echt made for us, deze Teddy fashiontrend 😉

Let’s cuddle and keep in contact..

xoxo bySiss