SHOP OUR CLOSET – bySiss


Naast, dat het toch blijkbaar bijzonder is om twins te spotten, want hoe vaak wordt er niet de vraag gesteld ‘zijn jullie tweeling’ is ook ons twinsstijltje wel iets waar mensen toch meer over willen weten. Na de zoveelste keer de vraag over onze twinsstyle, zei onze BFF voor de zoveelste keer, doe toch iets met dat eigenwijze unieke twinsstijltje van jullie! Ik wil zo graag uit jullie kast shoppen, dus weet ik zeker dat andere meiden dat ook willen!! Want niet iedereen weet hoe items te combineren, maar ook niet waar je de tofste items shopt.

Dus liefste BFF dank je hiervoor, want zo is onze SHOP OUR CLOSET – bySiss wel ontstaan.

Shoppen ‘vanuit onze kast’, in een huiskamersfeertje onder het genot van een hapje en drankje en gestyled worden door ons als personal stylistes. En eerlijkheid duurt het langst, want één ding is zeker je gaat hoe dan ook naar huis met de tofste origineelste outfits, maar waar jij je lekker in voelt!

Zaterdag 10 maart 2018 is de volgende editie van onze SHOP OUR CLOSET. Wil je erbij zijn? Het kan nog, maar wees er snel bij, want de bekendheid neemt toe en we hebben maar beperkt ruimte in Amsterdam. Ook horen we graag of er ook behoefte is aan online verkoop, want ideeën genoeg. Dus laat dit hieronder weten! Stuur even een mailtje of een insta DM zodat we je op onze Shop Our Closet guestlist kunnen zetten!

Follow our insta bySiss to be inspired en wie weet tot zaterdag 10 maart.

Liefs,
de twinnies