BYE BYE CHRISTMASSTRESS..


Zijn jullie ook al weken aan het denken what to wear tijdens je Christmas party van werk, het kerstdiner bij de (schoon)familie of een kerstborrel.. Nou wij wel! Daarom onze tips om die pre Christmasstress een beetje te beperkenšŸ˜Š

Haal je inspiratie van deze app, PINTEREST, onze eerste tip! Dit is de inspi app ever! De app is heel handig te gebruiken en je kan je eigen inspiratie borden aanmaken. Altijd handig wanneer je iets wil onthouden voor eenĀ leuk feestje of first date ;-)ā€¦Wanneer het nu gaat om een blacktie dresscode of een casual chic look voor die borrel je raakt sowieso geĆÆnspireerd! Check dus www.pinterest.com of download de app. Ook voor hair en beauty ideetjes check it out! Nu vind je hieronder ook ons bySiss pinterest account.. Helemaal handig 0m alvast te checken enĀ follow usĀ dat scheelt je weer een beetje stress:)

!https://pin.it/6hl5bjsdf7kcex

De volgende tip, bekijkĀ de lookbooks die bij elke online shop te vinden zijn, genoeg inspi om een idee te krijgen wat je zou willen dragen tijdens je Christmas dinner/date..

En natuurlijk tot slot een aantal links naar de winkels (offline en/of online) die wij altijd bezoeken voor de perfect Christmasoutfit. Wij weten zekerĀ datĀ je bij Ć©Ć©n van deze shops zult slagen en zal shinen in je Christmas outfit!

www.y-a-s.com
www.vila.com
www.hm.com
www.zara.com
www.boohoo.com
www.asos.com
www.topshop.com

Oh ja last but not least, wij vindenĀ het echt onzin dat je die glitter dress of skirt maar 1x tijdens dat Christmas diner kunt dragen. Die glitterjurk is juist heel leuk om nog een keer anders te combineren met bijvoorbeeld een grove knit.. Een hele nieuwe originele outfit! Het draait allemaal om het combineren andĀ you look brandnew againšŸ˜Š

Nog meer tips nodig om de Christmasstress te verminderen? Let us know, leave a comment.

Liefs,

bySiss